Fietsvakantie Nederland met hond

Een fietsvakantie Nederland met hond boeken en in hotel overnachten

Wie van fietsen en van honden houdt, zou kunnen overwegen een fietsvakantie Nederland met hond te boeken voor de zomervakantie. Hierbij heb je diverse keuzemogelijkheden. Eén daarvan is een fietsvakantie met hond Nederland bij de kleinschalige reisorganisatie Eigen-Wijze Reizen te boeken. Bij Eigen-Wijze Reizen hebben ze diverse fietsvakanties Nederland georganiseerd waarbij de hond ook welkom is. Maar.. er zijn meer mogelijkheden om een vakantie met hond Nederland te boeken en met je hond het mooie Nederland verder te leren kennen. Zowel met een verblijf in een hotel, huisje met hond of vakantiepark.


Hotel met hond en fietsverhuur boeken

De meeste hotels met hond op deze site, hebben de mogelijkheid een fiets of E-Bike te huren. Soms zijn er zelfs hondenfietskarren te huur. Een vakantie met hond Nederland en fietsen, het kan voor honden die rustig zijn en hun sportieve baas(je) een uitkomst zijn. Een actieve vakantie met de hond vieren in eigen land en genieten van je gezelschap van je hond. Daarnaast, fietsen is super leuk en gezond.

fietsen met een hondenfietskar

Hotels met fietsarrangement

Een derde manier om te genieten van een fietsvakantie Nederland met hond is een hotel met fietsarrangement te boeken. Zo een arrangement bestaat dan uit de huur van een fiets, fietsroutes, overnachting en een ontbijt. Je kunt zo een hotel Nederland met fietsarrangement ook boeken op basis van half- of volpension. Kies wel een hotelarrangement uit bij een hotel waar honden echt welkom zijn. Je kunt een meerdaags fietsarrangement Nederland boeken, bijvoorbeeld 3, 4 of 5 dagen. Een fietsarrangement met hond boeken voor 2 nachten is meestal ook mogelijk. Ook in een last minute hotel met hond.


Vakantieparken honden welkom en fietsverhuur

Als vierde alternatief. Veel vakantieparken met hond bieden ook fietsverhuur aan. Wel kan je een huisje met hond op een park alleen maar boeken voor tenminste 2 nachten. In deze parken met hond zijn per accommodatie 1 of 2 honden toegestaan. Een fietsvakantie Nederland met 3 of meer honden is op de meeste van deze vakantieparken met hond Nederland niet mogelijk.

fietsen in de natuur met de hond

Particulier vakantiehuis met hond boeken

Wil je een fietsvakantie Nederland met meer dan 2 honden boeken? Dan ben je in de regel aangewezen op het huren van een particulier vakantiehuis met hond. Nadeel kan zijn dat er in zo een huisdiervriendelijk vakantiehuis meestal wel leuke faciliteiten voor een vakantie met hond aanwezig zijn maar dat je bij de particuliere eigenaar van zo een vakantiehuis meestal geen fietsen kunt huren. De oplossing is zelf je fiets mee te nemen naar het vakantieadres of in de directe omgeving een fietsverhuurbedrijf vinden. Voor het huren van een fiets met hondenfietskar. In de regel is het niet zo moeilijk ter plaatse of in de regio een E-Bike of fiets te huren. Nederland is tenslotte één van de meest fietsvriendelijke landen van de hele wereld. In iedere plaatsje zit wel een fietsen speciaalzaak. Dat maakt dat een fietsvakantie Nederland ook met de hond mogelijk is.