Hotel hond welkom

Vind hier een hotel hond welkom.

Waar in Nederland vind je hotels waar honden welkom zijn?
Op deze pagina hebben wij de leukste honden hotels van Nederland voor je geselecteerd. Dat zijn hotels met hond aan zee en in de bossen waar honden echt welkom zijn. Aanrader: Dit leuke hotel met hond bij De Biesbosch

hotelkamer met hond

In welke Fletcher hotels zijn honden welkom?

De Fletcher groep exploiteert diverse hotels waar de hond welkom is. Ook voor een weekendje weg met een hond aan zee of in het bos. Profiteer van een hotel met hond van Fletcher. Boek een last minute met hond of een aanbieding zoals 3 nachten verblijven en maar 2 betalen. Vind hier een hotel hond welkom Flecher groep.


fletcher  hotel met hond banner

Hotel hond welkom Van Der Valk

De Van der Valk hotels binnen en buiten Nederland staan bekend om de luxe en mogelijkheden een hotelkamer met jacuzzi of bubbelbad te boeken. De Van der Valk hotels staan ook bekend om de mogelijkheid een hond mee te nemen. Voor een verblijf met hond in Drenthe, Overijssel, Limburg, Gelderland of Noord-Holland bijvoorbeeld. Maar je kunt bij van der Valk ook een hotel in Zeeland of Brabant boeken waar honden welkom zijn. Vind hier Van der Valk hotels met hond. Ook voor een hotel met hond op de Veluwe.


valk exclusief suites banner

Hotels aan zee Nederland waar de hond welkom is

Nagenoeg aan de hele Nederlandse kust vind je hotels aan zee waar huisdieren zoals honden worden toegelaten. Met name op de Waddeneilanden, In Noordwijk aan Zee, Schoorl en Scheveningen vind je aantrekkelijke honden hotels aan de kust. Je kunt echter ook een hotel hond welkom in Zeeland, Zuid-Holland of elders aan zee huren. Er zijn ook mogelijkheden voor het boeken van een hotel met hond aan de Belgische kust.
En wat dacht je van het boeken van een hotelkamer met jacuzzi of bubbelbad? Dat is relaxen op een fijne manier.


HotelSpecials.nl honden hotels aan zee

Nachtje weg met hond in Nederland

Het grote voordeel van een hotel waar honden toegelaten worden ten opzichte van een vakantiehuis hond welkom, is dat je een hotel ook voor één nacht kunt boeken. En dat kun je ook doen met ontbijt, op basis van halfpension of volpension. Lekker makkelijk en luxe dus.
Het is overigens ook mogelijk een all inclusive hotel met hond te boeken. Dan is alles in de prijs inbegrepen.

hond op de hotelkamer

Niet sjouwen met beddengoed

Daarnaast hoef je zelf niet te sjouwen met beddengoed want bij aankomst bij je honden hotel is je bed al voor je opgemaakt. Wel moet je meestal zelf een honden kussen, honden mand en eventueel bench meenemen. Je kunt in in alle hotels Nederland waar honden welkom zijn een kamer met hond voor éen nacht boeken.

Weekendje weg met hond in Nederland

Als je met je trouwe viervoeter een weekendje weg wilt en kiest voor een luxe hotel met hond, heb je in Nederland keuze genoeg. Het meest ideale is op vrijdagmiddag bij je hotel aankomen en op zondagochtend weer naar huis. Als je echt wilt genieten van een korte vakantie met je hond, kies je voor een lang weekend. Je komt dan op vrijdag aan bij je hotel en vertrekt weer maandagmorgen.


voordeeluitjes hotels aan de kust banner

Parkeergelegenheid bij het hotel

De meeste hotels hebben voor hun gasten gratis parkeergelegenheid bij het hotel. Die kan je bij het boeken van je hotelkamer met hond soms ook reserveren. Een aantal parkeerplaatsen bij de ingang van het hotel zijn gereserveerd voor mindervaliden. Als mindervalide kan je dus meestal een autovakantie met hond boeken. Ook hebben een aantal mindervaliden hotels kamers gereserveerd waar de hond welkom is.

zeeland lopen op het strand

Last minute hotel hond welkom boeken

Als de weerberichten gunstig zijn en je zin hebt om er met je hond tussen uit te gaan, kan je een last minute hotel met hond boeken. Dat kan in Nederland vaak nog op de dag van vertrek zelf. Je kunt zo een last minute honden hotel online of telefonisch reserveren en bij aankomst meestal bij de receptie het verschuldigde bedrag betalen. In het geval van een verblijf met de hond dien je bij het reserveren van je kamer in het hotel duidelijk aan te geven of er 1 of 2 honden mee gaan. Dan kan er bij het inchecken geen misverstand over bestaan.

voordeeluitjes lastminutes banner

Nog wat tips voor het vinden van een leuk hotel met hond

Wellicht is de ligging net zo belangrijk als de faciliteiten van het hotel. Als je een leuk hotel zoekt waar honden welkom zijn, boek dan een hotel in de bossen of aan de kust. Nog mooier is het als je een hotel hond welkom boekt waar honden buiten mogen loslopen. Lees voor je een hotel boekt waar honden worden toegelaten de reviews. Het geeft je een beter beeld van de gastvrijheid van de medewerkers van het hotel en de hond vriendelijkheid. Een hotel waar de hond koning is, zal je niet snel vinden. Wel zijn er honden hotels in Nederland waar je huisdier een graag geziene gast is! Welk hotel hond welkom, je ook boekt, je zult samen veel kunnen genieten.


HotelSpecials.nl honden hotels aanbiedingen