Hotel Limburg honden welkom

Op zoek naar een hotel Limburg waar honden welkom zijn?

Als je een hotel in Zuid-Limburg zoekt waar het toegestaan is om honden mee te nemen, kan je kiezen uit ruim 30 mooie hotels. Of je nu een luxe hotel met hond in Limburg met zwembad en sauna zoekt of een goedkoop honden hotel, je vindt hier altijd de beste deals. Ook voor een last minute hotel met hond in Maastricht, Valkenburg, Venlo, Vlodrop of Roermond. Je vind bij ons ook hotels met hond in Noord-Limburg.

In alle hotels op deze pagina zijn honden welkom. Vind hier een hotel met hond in Limburg.

fletcher  hotel met hond banner

Honden hotel Limburg met arrangement boeken

Als je 2,3, 4 of meer nachtjes in Limburg met je hond wilt verblijven, is het verstandig een arrangement te boeken. Met een arrangement wordt bedoeld dat je een hotel boekt inclusief het overnachten in een hotelkamer, ontbijt, diner en verblijf van je hond. Er zijn ook arrangementen op basis van volpension en all inclusive. Als je een hotel met hond in Limburg boekt op basis van all inclusive arrangement zijn de drankjes tijdens je verblijf ook in de prijs inbegrepen. Voor sterke alcoholische dranken zoals whisky, cognac en rum moet je meestal wel extra betalen. Je kunt een hotel met hond op all inclusive basis ook voor één nacht boeken.


limburg hotel met hond

Hoeveel honden zijn in je geboekte hotel met hond Limburg welkom?

Of je nu een weekendje met hond in Zuid-Limburg wilt boeken of een nachtje in Noord-Limburg, de regels voor het toegestane aantal huisdieren, verschilt van hotel tot hotel. Meestal is er in een hotel met hond één huisdier toegestaan maar er zijn ook honden hotels in Zuid-Limburg waar 2 honden welkom zijn. In het geval je een vakantie met hond in Limburg met 3 of 4 honden wilt boeken, kan je beter op zoek gaan naar een vakantiehuis met hond in Limburg. Met name in particuliere huisjes met hond zijn soms wel 5 honden welkom.

Vind hier een vakantiehuis met hond in Nederland.

HotelSpecials.nl honden hotels aanbiedingen

Wat de leukste en mooiste hotels van Limburg zijn voor een vakantie of weekendje weg met de hond, is helemaal afhankelijk van je doel. Wil je veel wandelen met de hond kies dan een hotel uit in een wandelgebied. Boshotel Vlodrop bijvoorbeeld. Dit hotel met hond in Vlodrop ligt in een groen en bosrijk wandelgebied. Wil je een stedentrip Maastricht maken, kies dan voor een hotel met hond in het centrum van Maastricht. Designhotel Maastricht bijvoorbeeld. Ook interessant voor mensen die tijdens hun verblijf in Maastricht aan fitness willen doen. Welke aanbieding honden hotel Zuid-Limburg voor jou en je hond de meest geschikte is, hangt dus af van wat je tijdens je verblijf met hond in Limburg wit gaan doen.


hond op de hotelkamer

Wellness hotel met hond in Limburg boeken.

Er zijn ook hotels met zwembad, sauna en jacuzzi in Limburg waar huisdieren zijn toegestaan. Deze zogenaamde wellness hotels zijn ideaal voor een wellness weekend of langer verblijf. In het geval je een hotel met jacuzzi in Nederland zoekt, verwijzen we je graag naar onze website hotel met jacuzzi. Hier vind je uitsluitend hotels met een jacuzzi op de hotelkamer. In een aantal van deze wellness hotels zijn honden welkom. Een aanrader is Bilderberg hotel de Bovenste Molen in Venlo. Dit hondvriendelijke wellness hotel beschikt over een binnen zwembad en sauna.

voordeeluitjes lastminutes banner

Vuurwerkvrije hotels Nederland

Op zoek naar een vuurwerkvrij hotel in Limburg? Voor een hotel in Nederland waar géén vuurwerk wordt afgesloten, moet je niet in Limburg of Brabant zijn maar op de Veluwe. Daar vind je meerdere hotels die vuurwerkvrij zijn. Bezoek onze pagina vuurwerkvrije vakantiehuizen en hotels en boek een vuurwerkvrij oud en nieuw. Het boeken van een kerstarrangement op een honden bungalow vakantiepark van Landal is wellicht ook een goed idee.


Landal vuurwerkvrije parken banner