Een hotel met hond aan zee boek je hier.

De leukste hotels met hond aan zee en bossen vind je bij Hotelspecials.

HotelSpecials.nl honden hotels aan zee

Hotels aan zee waar honden welkom zijn

Weekendje weg met hond en op zoek naar een hotel aan zee waar honden worden toegelaten? De mooiste honden hotels aan zee in Nederland, België en Frankrijk vind je hier. Zoals de Fletcher hotels met hond in Nederland. Of boek bijvoorbeeld een hotel met hond aan zee bij Van Der Valk of een hondvriendelijk Golden Tulip hotel.

Voor een weekendje met hond aan zee of langer verblijf. In alle hotels aan zee op deze pagina zijn honden toegestaan. Je vindt hier ook luxe hotels met zwembad en only adults hotels. Zie de vele aanbiedingen en last minutes. Honden welkom in deze hotels!


HotelSpecials.nl honden hotels aan zee

Hotel met hond aan zee in Nederland boeken

Als je een weekendje met de hond aan zee in Nederland wilt verblijven of van een bepaalde aanbieding gebruik wilt maken. Je kunt een hotel met hond aan zee in Zuid-Holland, Noord-Holland of Waddeneilanden boeken. Hotels aan de Nederlandse kust zijn altijd bijzonder. Op veel Nederlandse stranden zijn honden welkom.


valk exclusief suites banner

Profiteer bijvoorbeeld van een aanbieding van een Bilderberg, Novotel of Golden Tulip hotel. Of boek een overnachting met hond in een hotel in Zeeland. Een aantal hotels aan zee in Nederland hebben de beschikking over een zwembad en sauna.

genieten aan de kust met hond

Hotel met hond aan Belgische kust boeken

Je vindt hier ook aanbiedingen van hotels Belgische kust met hond. In plaatsen als Middelkerke, Oostende, De Panne en Blankenberge vind je honden hotels aan zee. Vaak gaat het om luxe 4 of 3 sterren hotels aan zee. Je kunt een hotelkamer boeken inclusief ontbijt maar ook profiteren van een hotel aanbieding arrangement. Je kunt ook vaak van een last minute aanbieding met hond profiteren. Een hotel met hond in België is altijd van uitstekende kwaliteit. Honden zijn in deze hotels België echt welkom.


Hotel met hond aan zee Frankrijk

Een vakantie met hond aan zee in Normandië of Bretagne doorbrengen? Of een weekendje met hond boeken in een hotel aan de Franse Kust? Ook in Frankrijk vind je hotels waar honden zijn toegestaan.

fletcher  hotel met hond banner

Vaak liggen deze hotels direct aan zee en strand en in een prachtige wandelomgeving. Meestal gaat het in Frankrijk om 3 of 2 sterren hotels. Als er geen hotels in Frankrijk beschikbaar zijn waar de hond welkom is, kan je als alternatief ook kiezen voor een huisje met omheinde tuin in Frankrijk.

hond op de hotelkamer

Last minute vakantie met hond aan zee boeken

Op zoek naar een last minute aanbieding met hond? Vaak hebben hotels met hond aan zee last minute aanbiedingen. Zo kan je voor weinig geld een weekendje met hond aan zee boeken of genieten van een wellness hotel aan de kust. Meestal kan je nog tot een dag voor vertrek zo een last minute hotel boeken. Je kunt ook vaak kiezen voor een last minute arrangement voor twee. Bij sommige hotels betaal je ook een vergoeding per nacht per hond. Bij andere last minute hotels aan zee is de overnachting van huisdieren gratis.


voordeeluitjes hotels aan de kust banner