Op zoek naar een hotel met hond in een bosrijke omgeving?

Hotels met hond in de bossen waar honden welkom vind je hier.
Bijvoorbeeld zoals een hotel met hond bij Van Der Valk. Of een hotelkamer met hond bij een Fletcher hotel in de bossen

Of een hotel met hond op de Veluwe, Achterhoek, Ardennen, Vlaams-Brabant, Limburg of Luik? Je kunt in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland een hotel met hond in de bossen boeken? Deze hotels liggen altijd in een groene omgeving en je vindt er wandelgebieden en losloop gebieden voor baasje en hond. In deze hotels in de bossen zijn honden welkom. Het zijn dan ook huisdiervriendelijke hotels. Je kunt per land en regio op dit type hotel zoeken.


HotelSpecials.nl honden hotels in het bos

Aanbiedingen hotels met hond in bosrijke omgeving

Of je nu een hotel met hond midden in de bossen van Duitsland, België of Frankrijk wilt boeken of voor een weekendje met hond Veluwe gaat, er zijn altijd wel interessante aanbiedingen te vinden. Wij hebben deze aanbiedingen voor u verzameld. Als u een goedkoop weekendje met hond wilt boeken en uw voorkeur gaat uit naar een hotel waar honden worden toegelaten in een bosrijke omgeving, vindt u hier zeker een super aanbieding.


voordeeluitjes lastminutes banner

hotels in een bosrijke omgeving

Hotel met hond in de herfstvakantie boeken

Juist in de herfst zijn de bossen op zijn mooist en is het een uitstekende keuze om een hotel met hond in de bossen te boeken. Veel hotels bieden in deze periode herfst arrangementen aan. Je boekt dan een complete vakantie of weekend met hond voor een extra lage prijs. Tip: Kijk eens naar de aanbiedingen van het Fletcher hotel in Epe. Een huisdiervriendelijk hotel, prachtig gelegen in de bossen.

fletcher  hotel met hond banner

De meeste van deze arrangementen in de herfstvakantie zijn inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch en diner. Honden zijn in de bossen meestal aangelijnd welkom. Er zijn ook hotels met hond in de omgeving van losloop gebieden.


wandelen in het bos

Liever een hotel aan zee met hond boeken?

Een weekend met hond aan zee is natuurlijk ook genieten. Er zijn ook hotels die aan zee en in een bosrijke omgeving liggen. Als je voor een hotel met hond aan de Zeeuwse kust kiest, kan je ook vaak profiteren van de ligging aan de duinen of bossen. Zo vind je hotels aan zee in Burgh Haamstede, Renesse en omgeving Vlissingen die én aan zee liggen én in een bosrijke omgeving. Je kunt ook in België of Frankrijk kiezen voor een hotel aan zee in een bosrijke omgeving.


voordeeluitjes hotels aan de kust banner

Vitaminen voor de hond

Indien je hond thuis extra vitaminen krijgt, bijvoorbeeld voor een glanzende vacht en sterk gebit, is het verstandig deze honden vitaminen ook tijdens je verblijf met je hond in het hotel te geven. Honden raken gewend aan bepaalde ritmes en gewoontes en daar hoort dan een aanvulling met vitaminen en eventueel voedingssupplementen tijdens je vakantie bij.
Belangrijke vitaminen voor de hond zijn met name vitamine B complex, vitamine C en K. Voor de nagels en huid is met name calcium belangrijk. Jonge honden hebben meer vitaminen nodig en voedingsstoffen met eiwitten dan oudere honden.

All inclusive hotel met hond boeken

Het is soms ook mogelijk een vakantie met hond in een all inclusive hotel te boeken. Vaak hebben deze hotels speciale aanbiedingen. Ook als je voor een all inclusive arrangement kiest, is je hond welkom. Het is van het hotel afhankelijk of er één of twee honden op je hotelkamer welkom zijn. Vaak gaat het bij dit type hotels om luxe vier of drie sterren hotels. Je vindt deze hotels met hond ook aan de Nederlandse en Belgische kust.


HotelSpecials.nl honden hotels aanbiedingen