Hotel met hond Veluwe

Vind hier een hotel met hond Veluwe

Boek een hotel met hond Veluwe inclusief overnachting en ontbijt.
De Veluwe, misschien wel de mooiste provincie voor een vakantie met hond. Honden zijn in deze hotels Veluwe toegestaan.

HotelSpecials.nl honden hotels op de Veluwe

Waarom een hotel met hond Veluwe boeken?

Als je van wandelen met je hond in de natuur houdt, zit je op de Veluwe goed. Je vindt op de vele prachtige bossen, heidevelden en losloopgebieden honden. Een perfect decor voor een weekend, midweek of weekend met hond. Daar komt bij dat je op de Veluwe diverse hotels vindt waar honden welkom zijn. Zoals hond vriendelijke hotels van Fletcher. Maar je kunt ook een hotel met hond Veluwe bij van Der Valk hotels boeken of een landgoed hotel. Deze prachtige hotels op de Veluwe liggen vaak midden in de bossen.

wandelen in het bos

Weekendje met hond Veluwe boeken?

Een weekend met de hond op de Veluwe, genieten voor mens en dier. Veel hotels op de Veluwe hebben weekend arrangementen. Ook arrangementen voor twee. Je kunt een hond vriendelijk hotel Veluwe ook voor een nacht, lang weekend of midweek boeken. Het voordeel van een lang weekend is dat je 3 nachten kunt blijven. Je komt op vrijdag aan en vertrekt pas maandag weer.

fletcher  hotel met hond banner

Hotel met hond Veluwe midden in de bossen huren

Op zoek naar een hotel met hond midden in de bossen? Een aantal honden hotels Veluwe liggen midden in de bossen. Het is heerlijk om wakker te worden met de geur van de bossen en het geluid van zingende vogels. Kopje koffie en een heerlijk belegd broodje. Wat wil een mens nog meer? Hier vind je meer honden hotels in de bossen.


hotels in een bosrijke omgeving

In de meeste hotels met hond is per kamer 1 huisdier toegestaan.

Goed om te weten, is dat er per hotelkamer 1 hond welkom is. Er zijn echter hotels op de Veluwe waar 2 honden per kamer zijn toegestaan. Voor een uitje met 3 honden op de Veluwe, huur je een vakantiehuisje met hond. Met name bij particuliere huisjes met hond Veluwe zijn 3 of zelfs 4 honden toegestaan. Vind hier een huisje met hond Veluwe.

HotelSpecials.nl honden hotels op de Veluwe