Hotel met huisdier

Boek hier je hotel met huisdier

Wie een hotel met huisdier in Nederland of België zoekt, vindt deze hier. Maar je vindt hier ook leuke hotels met hond in Duitsland en Luxemburg. Het valt niet altijd mee een hotel met huisdier te vinden waar weinig beperkingen zijn voor het verblijf met de hond. De hotels met hond die wij geselecteerd hebben zijn het meest huisdiervriendelijk. Afhankelijk van het hotel zijn er 1 of 2 huisdieren toegestaan. In een enkel hotel zijn 3 of 4 kleine honden welkom. Aanrader: Dit leuke hotel met hond in Friesland

HotelSpecials.nl honden hotels op de Veluwe


Wat kost een overnachting met een huisdier?

Het is bijna in ieder honden hotel anders. Het bedrag wat gevraagd wordt voor een overnachting met je huisdier. De goedkoopste huisdieren hotels rekenen 10,00 euro per nacht per hond. De duurste hotels met huisdieren rekenen een 25,00 euro per huisdier per nacht. De verschillen zijn dus aanzienlijk. Bij een aantal honden hotels hebben ze speciale huisdieren arrangementen. Vaak zit daar een verrassing voor de hond bij. En bij een aantal van deze huisdiervriendelijke hotels Nederland zijn huisdieren gratis.


hotelkamer met hond

Hotels met huisdier arrangementen

Zoals geschetst, een aantal hotels in Nederland, België en Duitsland richten zich specifiek op mensen met huisdieren. Een aantal van deze hotels met hond hebben een echt huisdieren arrangement. Met bijvoorbeeld een honden mand, honden koekje en verrassing voor de hond. Dit soort hotels zijn het meest huisdiervriendelijk. Ze liggen vaak in de bossen of aan zee. Er zijn altijd honden uitlaat gebieden in de buurt.

voordeeluitjes lastminutes banner

All inclusive hotel met huisdier boeken

Het is ook mogelijk om in een beperkt aantal hotels een all inclusive arrangement met huisdier te boeken. Deze all inclusive hotels laten dus honden in de hotels toe en daarnaast kan je een arrangement boeken inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch en diner. Een voorbeeld van zo een luxe hotel met hond is all inclusive hotel Hotel de Elderschans in Zeeuws-Vlaanderen. In dit all inclusive hotel met hond in Zeeland zijn honden niet alleen welkom, ze worden samen met het baasje in de watten gelegd. En, heel bijzondere, op alle hotelkamers van dit grote hotel in Zeeland zijn huisdieren welkom. In principe zijn er 2 huisdieren in de hotelkamers toegestaan. Dit hotel met hond in Zeeland is een echte aanrader. Ook voor een weekendje weg met 2 honden in Zeeland.


zeeland lopen op het strand

Welke hotelketens hebben huisdiervriendelijke hotels?

Bijna alle grote hotelketens hebben wel hotels waar honden toegelaten worden. Je vindt deze huisdiervriendelijke hotels aan zee of in het bos met name bij de Flectcher en van der Valk hotels. Maar ook bijvoorbeeld de Postillion hotels en Bilderberg Hotels hebben een groot en gevarieerd huisdiervriendelijk aanbod. En, zelfs in een aantal Hilton hotels zijn huisdieren welkom.


HotelSpecials.nl honden hotels aan zee

Meestal zijn maar een beperkt aantal hotelkamers beschikbaar voor een verblijf met hond

De meeste hotels met huisdier hebben een aantal van hun hotelkamers gereserveerd voor gasten met huisdieren. Dat is dan ook precies de reden dat een hotel met huisdier uitsluitend op reservering vooraf werkt. Met andere woorden, als je met je hond wilt overnachten in een hotel met huisdier, dien je vooraf te reserveren en toestemming te hebben voor een verblijf met honden.


Speeltjes voor de hond

Als je een weekendje weg gaat met je hond, vergeet dan niet zijn favoriete speeltjes mee te nemen. Honden speeltjes zijn voor je huisdier essentieel indien die van huis weg is.

Last minute hotelkamer met hond boeken

Het is meestal wel mogelijk een hotel met hond als last minute aanbieding te boeken. Afhankelijk van het seizoen, kan je dat meestal tot een dag voor voor vertrek nog doen. Bij last minute hotels met hond aan zee, wordt aangeraden dat minimaal 2 dagen voor vertrek te doen. Als je een hotel met huisdier en zwembad op de Veluwe wilt boeken, wordt aangeraden dat tenminste 3 dagen voor vertrek te doen.


HotelSpecials.nl honden hotels aanbiedingen