Vind hier een last minute hotel met hond

Een last minute hotel met hond is meestal goedkoper. Indien je een last minute weekendje weg met je hond wilt boeken, kan je via deze aanbiedingen pagina profiteren van huisdiervriendelijke hotels die last minute aanbiedingen hebben.

voordeeluitjes lastminutes banner

Goedkope hotels met hond

In al deze last minute hotels in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk zijn honden toegestaan. Ze zijn meestal 10 tot 30 % goedkoper. Je kunt meestal tot één dag voor vertrek nog van een last minute aanbieding met hond profiteren. Je kunt hier een goedkoop hotel met hond voor 1, 2, 3, 4 of méér overnachtingen boeken. Meestal per hotelkamer 1 á 2 honden toegestaan en tegen extra betaling.


genieten aan de kust met hond

In al deze last minute hotels zijn honden welkom

Het is goed om te weten dat ieder hotel in deze last minute aanbiedingen rubriek een huisdiervriendelijk hotel is. Veel mensen met hond boeken zo een bijzonder hotel. Een last minute hotel met hond ligt vaak midden in een wandelgebied. Je vindt op deze pagina echter ook last minute aanbiedingen van hond vriendelijke hotels aan zee. Soms hebben deze aanbiedingen hotels ook specials voor huisdieren eigenaren.


fletcher  hotel met hond banner

Last minute hotel inclusief ontbijt boeken

Vaak zijn last minute hotel aanbiedingen compleet. Dat wil zeggen inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch en diner. Ook worden deze last minutes op basis van half pension of all inclusive aangeboden. Het is meestal ook mogelijk zo een last minute hotel met hond te boeken alleen met overnachting en ontbijt. Als je een last minute bij een hotel met binnenzwembad heb geboekt, is het gebruik van het zwembad meestal voor alle gasten gratis.

hond op de hotelkamer

Last minute hotel aan zee met hond

Een vakantie of weekend aan zee met huisdier spreekt bijna altijd tot de verbeelding. Honden vinden het ook fijn om op het strand te kunnen rennen en in de branding van de zee te springen. Je kunt via de aanbieders op deze hotel met hond website ook kiezen voor een last minute weekend met hond aan zee. Een aantal van onze honden hotels liggen direct aan zee of kust en er zijn in die hotels per gast 1 of 2 honden welkom. Houd er wel rekening mee dat je ook bij last minute hotels waar huisdieren welkom zijn, een vergoeding per nacht per hond betaalt. Slechts bij een enkel hondvriendelijk hotel is het verblijf van honden gratis.


voordeeluitjes hotels aan de kust banner

Last minute hotel met hond in de bossen huren?

De één houdt van de bossen de andere van de zee. Voor de liefhebbers van bossen. Er zijn meestal ook wel mogelijkheden een goedkoop hotel met hond in de bossen te huren en veelal op last minute basis. Boek bijvoorbeeld een last minute hotel op de Veluwe. Daar vind je ook vuurwerkvrije hotels met hond.


Last minute wellness hotels met hond

In een aantal hotels waar honden worden toegelaten vind je hotelkamers met privé sauna of bubbelbad. Het is meestal mogelijk een goedkoper hotel met hond en sauna te boeken als je deze last minute boekt.


Liever een last minute huisje met hond?

Het voordeel van een hotel met hond is dat je niet zelf hoeft te koken en je vaak gratis gebruik kunt maken van de voorzieningen van het hotel. Zo kun je bijvoorbeeld vaak gratis gebruik maken van het zwembad in het hotel. Het nadeel van een hotel is dat honden bewegingsruimte nodig hebben. Een last minute huisje met hond boeken is dan de beste oplossing. Er zijn ook huisjes met hond en omheinde tuin te huur.


Jonge en actieve honden

Met name actieve en jonge honden kunnen moeite hebben met een overnachting op een hotelkamer. Een vakantiehuisje met hond boeken kan dan een betere oplossing zijn. Zeker als zo een huisje een omheinde tuin heeft. Voor actieve honden is een hotel of huisje in de bossen ideaal. Zeker als er in de direct omgeving wandel mogelijkheden voor honden zijn. In de bossen vind je diverse vuurwerkvrije parken. De kans is echter klein dat je een last minute huisje of bungalow met hond op een vuurwerkvrij park kunt boeken met Oud en Nieuw.

BungalowSpecials honden banner