Leukste hotels met hond

Leukste hotels met hond, weekendje weg met je huisdier.

Als je een weekendje met hond wilt boeken, heb je de keuze uit het boeken van een huisje, vakantiepark of hotel met hond. Het grote voordeel van een hotel met hond is dat je deze op basis van volpension kunt boeken en je kunt genieten van luxe, heerlijke eten en comfort.

HotelSpecials.nl honden hotels aanbiedingen

Ook zijn er bij de diverse hotelketens vaak arrangementen beschikbaar en kan je regelmatig profiteren van aanbiedingen en voordeel acties. In deze blog willen we je informeren over deze aanbiedingen en je de leukste hotels met hond presenteren.


hotelkamer met hond

De leukste hotels met hond liggen direct aan zee

Als je de zee ziet, voel je vrijheid. Veel honden hotels liggen direct aan zee en dat maakt ze bijzonder aantrekkelijk voor een weekendje weg met de hond aan zee. Je vindt met name leuke honden hotels aan zee in Zeeland, Waddeneilanden en West-Vlaanderen. In deze hotels zijn meestal per gast 1 á 2 honden toegestaan. Vaak bestaat de mogelijkheid een arrangement te boeken.

Speeltje voor de hond meenemen

Als je 1, 2 of 3 nachtjes een hotel met hond hebt geboekt, is het best wel slim wat speelgoed voor de hond mee te nemen. Denk met name aan binnenspeelgoed. Tegenwoordig zijn er veel intelligente honden speeltjes voor binnen. Ideaal als je een paar nachten met je hond in een hotel verblijft.


voordeeluitjes hotels aan de kust banner

Hotels met hond die aan een bosrand liggen

Voor een vakantie of verwen weekend met hond is een hotel aan een bosrand natuurlijk ook heel aantrekkelijk. Met name de Fletcher hotels in Nederland liggen vaak op de mooiste plekjes in de natuur. Je vindt er bijna altijd wandelgebieden. In meer dan 60 Fletcher hotels zijn honden tegen een extra vergoeding welkom.

HotelSpecials.nl honden hotels in het bos

hotels in een bosrijke omgeving

Een hotel met binnenzwembad boeken

Er zijn ook hotels met overdekt zwembad te vinden waar honden welkom zijn. Uiteraard zijn de zwembaden zelf niet toegankelijk voor huisdieren. Een hotel met binnenzwembad heeft meestal ook een sauna ruimte en vaak gaat het dan om de grotere hotels. Met name de grote hotelketens bieden hotel arrangementen aan in hotels met zwembad. In deze hotels zijn tot 2 honden welkom. Je boekt zo een hotel arrangement met hond bijvoorbeeld via Voordeeluitjes. Daar vind je veel meer hotelvoordeel. Je kunt ook een vakantiehuis met binnenzwembad boeken. Maar dat is iets meer voor een groep. Zo een groot vakantiehuis of hotel met zwembad is ook leuk voor een vriendenweekend.

fletcher  hotel met hond banner