Nachtje weg met hond hotel

Nachtje weg met hond? Vind hier een huisdiervriendelijk hotel

Als je een nachtje weg met de hond wilt en in een hotel wilt overnachten, zijn er talloze mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een nachtje weg met de hond en verblijven in een hotel in Texel, op de Veluwe of in Drenthe. Je kunt ook een nachtje weg met hond in een hotel aan zee of in Limburg boeken. Aanrader: Noordwijk Beach Hotel Met Hond

HotelSpecials.nl honden hotels aanbiedingen

Beste aanbiedingen voor hotel met hond vind je hier

Op deze site vind je de beste aanbiedingen voor een verblijf in een hotel met hond. Ook als je een all inclusive arrangement met hond zoekt, zijn er diverse mogelijkheden. Voor een nachtje in een hotel met 1 of 2 honden.

Wat is het tarief voor de overnachting met de hond in een hotel?

De tarieven die hotels berekenen voor een overnachting met je huisdier zijn heel verschillend. Zo varieert het tarief voor een nachtje met de hond van 10,00 euro per nacht per hond tot wel 35,00 euro voor een nacht. Hoe luxer de hotels hoe duurder in de regel een overnachting met je huisdier.

hond op de hotelkamer

Bij wie kan je het beste een verblijf met hond boeken?

Bijna alle hotelketens hebben wel geselecteerde hotels waar huisdieren toegestaan zijn. Onder andere de hotelketens van der Valk, Bilderberg hotels, Postillion Hotels, Golden Tulip en Fletcher hotels springen er wat een verblijf met de hond betreft, positief tussen uit. Maar, ieder hotel hanteert zo zijn eigen regels en tarieven. Zo mogen honden bij het ene hotel wel in het restaurant komen en in het andere weer niet. Ook zijn er hotels met specifieke huisdieren arrangementen. In die hotels is een overnachting met één hond soms gratis. Ook hebben deze super hondvriendelijke hotels vaak verrassingspakketten voor huisdieren samengesteld. Dit zijn de paradepaardjes onder de echte huisdiervriendelijke hotels.

fletcher  hotel met hond banner

Een hotelkamer met hond op aanvraag boeken

Of je nu een nacht met je huisdier wilt boeken, een weekend met de hond of een korte vakantie. Bijna alle honden vakantie hotels hanteren de regel dat je alleen een kamer met hond kunt boeken op basis van aanvraag. Dat komt omdat veel hotels maar een gedeelte van de hotelkamers hebben opengesteld voor overnachtingen met honden.

Arrangement met hond boeken

Of je nu met of zonder hond een overnachting in een 3, 4 of 5 sterren hotel boekt, in bijna alle hotels met hond aan zee en in de bossen, kan je een arrangement met ontbijt en diner boeken. Ook all inclusive arrangementen met hond zijn in veel luxe hotels in Nederland en België mogelijk. Een speeltje voor de hond moet je echter wel zelf meenemen. En als je hond jarig is tijdens je verblijf in je favoriete hotel wellicht een hondentaart.

voordeeluitjes lastminutes banner