Hotel de Elderschans-all inclusive hotel-met hond-Zeeland-Aardenburg

150,00

Waarom je vakantie met hond bij All Inclusive Hotel de Elderschans in Zeeland boeken?
Hotel de Elderschans, Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen, is misschien wel het leukste all inclusive hotel van Nederland met hond.

Beschikbaarheid en prijzen

Er zijn 2 honden in de hotelkamers toegestaan. De kosten zijn 15,00 euro per hond per nacht. In alle hotelkamer zijn honden welkom en dat is uniek. In het restaurant is een ruime plek gereserveerd voor gasten met honden. In de directe omgeving vind je bossen waar je heerlijk met je honden kunt wandelen.

Meer informatie

Artikelnummer: HOS-116 Categorieën: , ,

Beschrijving

Waarom je vakantie met hond bij All Inclusive Hotel de Elderschans in Zeeland boeken?
Hotel de Elderschans, Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen, is misschien wel het leukste all inclusive hotel van Nederland met hond. Er zijn 2 honden toegestaan. In alle hotelkamer zijn honden welkom en dat is uniek. Cadzand en Brugge zijn met de auto is goed bereikbaar.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Hotelspecials

Hotel de Elderschans-all inclusive hotel-met hond-Zeeland-Aardenburg - lounge

In het restaurant is een plek gereserveerd voor gasten met honden. Dit in combinatie met het unieke all inclusive concept maakt dat dit één van de meest huisdiervriendelijke hotels van Nederland is. Ook een perfecte locatie voor een all inclusive weekend met hond Zeeland. In de directe omgeving vind je bossen waar je heerlijk met je honden kunt wandelen. Dit luxe honden hotel in Zeeland beschikt over een sauna en fitnessruimte. In totaal zijn er 92 luxe ingerichte hotelkamers. In het hele hotel is gratis WIFI.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Hotelspecials

Hotel de Elderschans-all inclusive hotel-met hond-Zeeland-Aardenburg - tuin

Je kunt bij dit hotel met hond in Aardenburg een all inclusive arrangement boeken, dat betekent onbeperkt eten en drinken en inclusief het gebruik van de sauna en fitness ruimte. Voor een verblijf met honden betaal je 15,00 euro per nacht per hond.
Dit all inclusive hotel met hond in Aardenburg, Zeeland heeft met name bij honden bezitters een uitstekende reputatie opgebouwd.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Hotelspecials

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Hotelketen

Aantal personen

, ,

Aantal huisdieren

,

Kamertype

Verzorging

, ,

Faciliteiten hotelkamer

, , , , , , , , ,

Hotelfaciliteiten

, , , , , , , ,

Parkeergelegenheid

Wellness faciliteiten

Periode

, , , , , , , , , ,