Vuurwerkvrije hotels

Binnenkort is bekend welke vuurwerkvrije hotel er in Nederland en België zijn.

Vuurwerkvrij Oud en Nieuw? De redactie van Hotel Met Hond.com informeert je graag over vuurwerkvrije hotels. Vorig jaar waren er een aantal Bilderberg hotels en hotels aan zee en op de Waddeneilanden vuurwerkvrij. Ook een aantal Fletcher hotels zullen vuurwerkvrij zijn. We hopen in oktober te weten waar je een hotel met hond kunt boeken in een vuurwerkvrije zone. Veel honden zijn bang voor vuurwerk en omdat er ook in 2021 geen totaalverbod knalvuurwerk komt, is het boeken van een vuurwerkvrij vakantiepark, vakantiehuisje of hotel een aanrader voor hondenbezitters die een hond hebben die bang is voor vuurwerk.

HotelSpecials.nl honden hotels aanbiedingen

Vuurwerkvrij hotel op de Veluwe

Als je me kerst en Oud en Nieuw in een vuurwerkvrij hotel wilt verblijven, raden wij aan om ook de omgeving van het hotel goed te onderzoeken, hoe meer de hotels in de natuur staan hoe kleiner de kans op vuurwerk in de directe omgeving.

fletcher  hotel met hond banner

Vuurwerkvrij hotel Dorhout Mees in Flevoland.

Met je hond in een vuurwerkvrij hotel in Flevoland verblijven? Volgens de laatste berichten is dit hondvriendelijke hotel in Flevoland ook vuurwerkvrij. Je kunt er een arrangement met hond boeken. Er is in de omgeving veel mogelijkheden om wandelingen te maken met je hond. Hier vind je informatie over het honden hotel Dorhout Mees in Biddinghuizen.

HotelSpecials.nl honden hotels op de Veluwe

Wanneer een vuurwerkvrij hotel boeken?

Wij denken dat eind oktober bekend is welke hotels een vuurwerkvrij arrangement met hond aanbieden. Je kunt dan bijvoorbeeld een 3 daags hotel arrangement boeken van 30 december 2021 tot en met 1 januari 2022. In de regel zijn in alle hotels die met oud en nieuw vuurwerkvrij zijn honden welkom. Het is in december 2021 waarschijnlijk nog mogelijk een last minute hotel met hond te boeken. Met name enkele honden hotels op de Veluwe zullen vuurwerkvrij zijn. Het meest ideale is een hotel met hond voor de Kerst of Oud en Nieuw in november of begin december te boeken.

hond op de hotelkamer

Nu huisje of hond vriendelijk hotel voor herfstvakantie boeken

De herfstvakantie komt er aan. Een ideaal moment om er met de hond even tussen uit te gaan. Een vakantiehuisje met hond boeken op de Veluwe? Goed idee. Met je hond naar de Ardennen?? Ook een goed plan. Houd het in verband met het Coronavirus zoveel mogelijk bij een vakantie in eigen land. Onze tip voor een leuke vuurwerkvrije vakantie met hond in de herfstvakantie?? Boek een hondenbungalow bij Landal GreenParks of profiteer van een aanbieding bij Fletcher Hotels. Deze hotelgroep heeft veel luxe hotels waar honden welkom zijn. Je kun er voor relatief weinig geld een herfst hotel arrangement met hond boeken. De hotels met hond van Fletcher liggen altijd in de mooiste gebieden van Nederland en vaak aan de rand van bossen.

BungalowSpecials honden banner

Een aantal vakantieparken zijn al vuurwerkvrij

Een aantal vakantieparken in Nederland en België hebben al aangeven dat ze met de jaarwisseling en de dagen ervoor en erna vuurwerkvrij zullen zijn. Je vindt deze vuurwerkvrije parken in een overzicht bij BungalowSpecials en Vakantiehuis Omheinde tuin.nl, bij de laatste kan je ook een natuurhuisje huren. Natuurhuisjes liggen altijd ver weg van de grote massa en de kans dat daar met Oud en Nieuw vuurwerk wordt afgestoken is super klein. Een afgelegen natuurhuisje kan een prima alternatief zijn voor een honden hotel.


Landal vuurwerkvrije parken banner